Foo Fighters trommeslager Taylor Hawkins havde 10 stoffer i sit system før hans død, siger embedsmænd af Miranda Siwak 27. marts 2022

Midt i efterforskningen af Taylor Hawkins’ død fandt de colombianske myndigheder ud af, at den afdøde Foo Fighters-trommeslager havde 10 stoffer i sit system.

Foo Fighters-trommeslager Taylor Hawkins Dead at 50: Stars Honor His Legacy
Ifølge en oversættelse af en erklæring fra landets general of the Nation i Fiscalía lørdag den 26. marts afslørede en foreløbig toksikologisk test tilstedeværelsen af forskellige stoffer. Rapporten viste, at Hawkins angiveligt havde marihuana, tricykliske antidepressiva, benzodiazepiner og opioider i sit system. En undersøgelse af årsagen til Hawkins’ død er i gang. Texas indfødtes død blev bekræftet fredag den 25. marts af medlemmer af hans band. Han var 50.

“Familien Foo Fighters er knust over det tragiske og utidige tab af vores elskede Taylor Hawkins,” skrev bandet i en Twitter-erklæring dengang. “Hans musikalske ånd og smittende latter vil leve med os alle for evigt. Vores hjerter går ud til hans kone, børn og familie, og vi beder om, at deres privatliv behandles med den største respekt i denne ufatteligt svære tid.”

Hans ‘Win’: Foo Fighters’ Taylor Hawkins’ forældreskabscitater før hans død
Taylor Hawkins and the Coattail Riders-forsangeren – som efterlades sin kone Alison Hawkins og børnene Oliver, Annabelle og Everleigh – var på turné med gruppen i Bogotá, Colombia. Kort før sin død havde han angiveligt brystsmerter. En lørdag Twitter-erklæring fra byens distriktssundhedsminister bemærkede, at det lokale alarmcentral modtog en rapport om en patient – der bor på et hotel nord for byen – som havde smerter i brystet. En ambulance blev sendt til stedet, hvor sangskriveren blev fundet uden at reagere. Forsøg på at genoplive Hawkins lykkedes ikke, før han blev erklæret død. Den afdøde “Everlong”-musiker sluttede sig til det Grammy-nominerede band i 1997 sammen med de eksisterende medlemmer Dave Grohl, Pat Smear, Chris Shiflett, Nate Mendel, Rami Jaffee og Franz Stahl. Efter nyheden om Hawkins’ død brød ud, hyldede flere anerkendte musikere hans arv.

Kendissers dødsfald i 2022: Stars We’ve Lost
“Tak gud for billedet stand i Foo Fighters studie. På grund af disse billeder vil mit venskab med Taylor altid være lige ved hånden,” skrev Stevie Nicks via Instagram lørdag og delte et tilbagevendende billede af parret. “Han kom altid til mine shows. Han og hans bedste ven Dave lod mig endda være Foo Fighter i et stykke tid. Vi indspillede en kick ass-version af Gold Dust Woman (live), og i slutningen af sangen råbte jeg ‘Best Gold Dust Woman ever~’ og jeg mente det. … Han havde et stort hjerte og et herligt smil. Da han gik ind i lokalet, kiggede alle op. Da han forlod rummet, var alle kede af det.”